Mijn naam is Fanny de Wit. Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in Gouda. Als kind schreef ik al gedichten en verhaaltjes. Ooit schreef ik een verhaal over een koning en een koningin die een tweeling kregen, niet wetend dat ik later zelf moeder van een tweeling zou worden! Ik ben getrouwd met Johan. We hebben twee lieve dochters die de afgelopen jaren regelmatig hebben geluisterd naar mijn verhaal over pimpelmees Titus.

In Gouda volgde ik de Pabo en heb ik acht jaar lesgegeven aan groep 4. Verder heb ik gedurende drie jaar kinderwerkmateriaal mogen ontwikkelen bij de HGJB. Ook heb ik meegeschreven aan het gezinsdagboek ‘Samen leven met God’ (onder redactie van Arine Spierenburg-van Wijngaarden, uitgegeven door Boekencentrum). Een prachtige ervaring waar ik erg veel van geleerd heb.

Vanaf 2017 gaf ik creatieve workshops (handletteren) in mijn workshopruimte aan huis. Nu kun je bij Eigenhandig creatief nog terecht voor handletteropodrachten. Op dit moment werk ik als Virtual Assistant voor TotalBalance, een opleiding en netwerk voor christencoaches.

We zijn kerkelijk betrokken bij de Sint-Jansgemeente in Gouda, waar ik onder andere een bijdrage lever aan de redactie van het kerkblad en de wekelijkse zondagsbrief.

Mijn hobby’s zijn: wandelen, lezen, gitaarspelen, schrijven en handletteren. Verder zit ik graag achter de computer, zowel voor mijn werk, vrijwilligerstaken en privé.